In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Osmoza Inversa Industriala si Ultrafiltrare

Osmoza inversa industriala si semi-industriala

Unic importator si distribuitor de
MEMBRANE OSMOTICE LG Chem

PRODUCEM OSMOZE INVERSE SEMI-INDUSTRIALE, INDUSTRIALE SI PENTRU DESALINIZARE

ASIGURAM SERVICE, CONSULTANTA SI MENTENANTA PENTRU ORICE TIP DE OSMOZA INVERSA DE LA ORICE PRODUCATOR !!!
Oferim servicii de inlocuire si spalare a membranelor osmotice!

Aquatech International proiecteaza, produce si instaleaza sisteme de osmoza inversa pentru aplicatii comerciale si industriale ce indeplineste si chiar depaseste standardele de calitate a apei dorite. Aceste sisteme de apa RO ofera solutii corect proiectate pentru alimentarile cu apa, apa reziduala si recirculare pentru aplicatii din domeniul industriei, domeniul farmaceutic, si domenii de cercetare , laboratoare, fabrici, utilizatori de centrale termice, producatori de bauturi, morarit, panificatie, alte domenii din industria alimentara, laboratoare de patiserie-cofetarie. Tratarea apei prin osmoza inversa se aplica si pentru apa sarata de mare.

Procesul de osmoza inversa este unul foarte eficient de tratare a apei ce reduce pana la 99% din sarurile dizolvate, materia organica si alte particule, prin fortarea trecerii apei sub presiune mare printr-o membrana semipermeabila. Solide dizolvate si contaminantii nu trec prin membrana, ci sunt evacuati la canalizare.

Sistemul de osmoza inversa are o intrare si doua iesiri: una pentru ’’permeat’’ (apa filtrata) si cealalta pentru ’’concentrat ’’(apa incarcata cu contaminanti ce va merge la canalizare). Concentratul poate fi recirculat de pompa de alimentare.

Echipa noastra de ingineri proiecteaza si produce sisteme de osmoza inversa 40 l/h pana la 50000 l/h in vederea satisfacerii nevoilor si celor mai exigente cerinte de tratarea apei ale beneficiarilor.

-Debite de functionare: 40 l/h pana la 50000 l/h (posibil si mai mult)

-Functionare: Semi – automate / complet automat

-Material de constructie: FRP / otel inoxidabil / MSRL

-Montat pe cadru de inox

-Sistem containerizat la cerere

Sistemele noastre de osmoza inversa industriale sunt proiectate in functie de fiecare aplicatie in parte de echipa de ingineri experimentati Aquatech International. In procesul de producere a sistemelor de osmoza inversa folosim componente de inalta calitate, pentru a oferi o functionare sigura pe termen lung. De asemenea oferim echipamente de pretratare a apei necesare pentru a asigura performante optime si durata de viata a componentelor.

ASIGURAM SERVICE, CONSULTANTA SI MENTENANTA PENTRU ORICE TIP DE OSMOZA INVERSA DE LA ORICE PRODUCATOR !!!