In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Apa ultrapura – Cum aleg apa potrivita pentru bebelusi?

apa pentru bebelusi

Apa ultrapura reprezinta principalul element de hidratare, jucand un rol important in viata noastra, fiind recomandata pentru consum in cantitati diferite in functie de greutate, gen sau stil de viata.
Insa ce ne facem atunci cand dorim sa introducem apa si in alimentatia bebelusilor? Care sunt contraindicatiile si recomandarile propuse de catre specialistii in pediatrie, aflam in cele ce urmeaza.

De ce nu este recomandat consumul apei de catre sugari?

Perioada de viata a unui bebelus cu varsta cuprinsa intre 0-6 luni este extrem de importanta, datorita nivelului ridicat de dezvoltare al organismului acestuia. De aceea este nu recomandata introducerea apei in alimentatia bebelusilor, in primele 6 luni de viata.
Introducerea apei in alimentatia bebelusilor, inainte de termenul mentionat, poate determina senzatia de satietate, existand posibilitatea ca bebelusul sa refuze laptele.

Cand este recomandat sa introducem apa in alimentatia bebelusilor?

Dupa varsta de 6 luni, atunci cand incepe diversificarea alimentatiei bebelusului, apa poate fi introdusa ca si aliment nutritiv pentru prepararea hranei sau pentru hidratarea copilului, la prepararea laptelui praf, a ceaiului sau folosita pur si simplu ca apa de baut.

Atentie: nu incercati inlocuirea apei cu ceai. In prepararea ceaiului, formula nutritiva a apei se modifica, neavand aceleasi minerale benefice unei hidratari corecte.

Ce tip de apa este recomandat pentru alimentatia copiilor?

Deoarece prin fierberea apei se elimina doar chisturile de Giardia, substantele si sedimentele precum: azbestul, clorul, pesticidele si insecticidele raman in componenta apei fierte, ajungand in interiorul organismului impreuna cu ceaiul sau laptele preparat cu apa de la robinet.

Apa imbuteliata utilizata pentru prepararea mancarii bebelusului poate contine, de asemenea, substante nocive, din cauza depozitarii si transportului incorect executate, determinand aparitia toxinelor la contactul razelor soarelui cu recipientul de plastic in care este depozitata apa.

apa pentru bebelusi

In urma studiilor efectuate de catre specialistii din Romania s-a constatat faptul ca la depozitarea apei in cadrul unor temperaturi sub zero grade, urmand apoi dezghetarea acesteia, duce la eliberarea unor substante cancerigene, numite ftalati.

Exista optiunea de a alege apa imbuteliata special creata pentru prepararea sau alimentatia hranei bebelusilor, insa s-a constatat faptul ca nu exista diferente intre apa imbuteliata pentru copii si cea pentru adulti, fiind vorba doar despre campanii de marketing bine targetate.

Care este solutia pentru obtinerea de apa ultrapura pentru alimentatia copiilor?

Aquatech International si-a propus de-a lungul anilor sa imbunatateasca stilul de viata al oamenilor, oferind in urma unor studii indelungate, filtre de purificare a apei cu eficienta si calitate garantata.
Asadar solutia pentru a oferi apa curata nelimitat, chiar de la robinet, presupune instalarea unor filtre de apa performante care sa curete in proportie de 99% din substantele si sedimentele aflate in compozitia acesteia.

Filtrele de apa sunt solutii eficiente, care te ajuta sa obti rapid apa curata, prin renuntarea la deplasarile in vederea achizitionarii apei imbuteliate si mai ales prin scaderea riscului de a consuma apa imbuteliata cu continut de substante toxice.

Filtrele pentru obtinerea apei curate la robinet sunt de dimensiuni reduse, au un design modern si detin intregul kit de instalare al acestora. Ca un plus, acestea nu necesita reparatii majore de intretinere, acestea realizandu-se anual.

Afla cum poti alege filtrul de apa potrivit necesitatilor tale, ce sunt filtrele de apa cu osmoza inversa, cum functioneaza acestea dar si cum poti imbunatati durata de viata a obiectelor sanitare din casa ta, doar prin instalarea unui filtru de curatare a apei curente.

Tags: , , , ,Comanda Acum

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA