RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Aleg filtru apa

Atunci cand alegem sa gandim ca sa montam un filtru apa nu o facem pe ratiunea ca asa e la moda ci, de cele mai multe ori, o facem pentru ca suntem responsabili si ne gandim la sanatatea noastra iar operatiunea de filtrare apa ne fereste de multe bacteria sau clor ce pot sa ne afecteze serios starea de bine pe care este normal s-o avem in fiecare zi.

O alta problema ce apare atunci cand avem de aface cu apa nefiltrata ce trece prin instalatiile noastre este aceea a duritatii apei ce face ca sa apara depuneri de calcar pe instalatii, conducte si tevi si sa faca defectarea aparatelor prin care trece apa sau colmatarea tevilor. Pentru a evita aceasta problema, o instalatie de dedurizare apa este tot ceea ce e nevoie si putem sa spunem ca ajuta si la igiena personala. Atunci cand ne spalam cu apa nefiltrata ce prezinta mult calcar, avem senzatia ca nu ne spalam niciodata bine si, in unele cazuri, pot aparea si iritatii sau boli ale pielii produse de clor.

Investitia intr-un dedurizator este una minora fata de cheltuielile de intretinere si reparare ce sunt scutite datorita operatiunii de dedurizare ce va face ca apa sa nu mai care si sa depuna calcar.

In general, tratarea apei se face printr-un proces de osmoza ce face ca sa treaca printr-o membrana ce permite filtrarea apei eliminand toate particulele nedorite ce se gasesc in apa ce vine din reteaua invechita a orasului.

De ce as alege un purificator apa? La aceasta intrebare raspunsurile le gasesc a fi destul de directe si printre primele ar fi ca nu mai doresc sa consum apa ce prezinta riscuri si ca vreau sa beau apa sanatoasa atat pentru mine cat si pentru familia mea iar un filtru apa potabila se ocupa de minune sa-mi satisfaca aceasta dorinta.

Un alt motiv pentru care aleg instalarea unor filtre apa potabila este acela ca nu vad de ce as da mereu banii pe apa minerala sau apa carbogazoasa cand pot, cu o investitie modica, sa beneficiez de apa ce are prezinta calitatile apei plate vandute in magazine. Nu doresc sa ma umplu de peturi si sa fiu obligat sa contribui la aceasta poluare nebuna a planetei ci aleg, printr-un filtru pentru apa sa reduc considerabil numarul sticlelor din plastic si sa devin mult mai prietenos cu mediul inconjurator.

Pentru ca doresc apa pura si comparand cu filtre apa preturi observ ca investitia se merita si nu exista scuza sa aleg sa consum in continuare apa din reteaua orasului care, datorita vechimii conductelor si clorului, prezinta riscuri.

Pentru ca doresc sa gatesc mancare cu apa curata si sa simt gustul bun a acesteia. Apa este un element vital ce necesita o prezenta cat mai mare in organismul nostru, vreau sa am parte de apa de calitate de aceea v-am spus ca raspunsurile sunt directe si la obiect pentru ca stiu cat de important este ca in casa mea si in bucataria mea sa se gaseasca un aparat de filtru apa ce sa imi asigure o calitate buna a apei si placerea de a sti ca am parte de ceva sanatos.

In general, un aparat de filtrare apa se poate comanda caci vin din SUA iar distribuitorii sunt foarte amabili si ajuta atat la instalare cat la schimbarea de filtre carbune activ ce va trebui facuta periodic pentru a garanta ca va ramane la fel de buna calitatea apei data de aceste aparate.