In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Statie dedurizare – Cum aleg modelul potrivit?

dedurizator-apa

Prin instalarea de statie dedurizare automata, se previne depunerea de ioni duri de Calciu si Magneziu in instalatia de apa rece si calda, protejand astfel obiectele sanitare si elementele de incalzire care utilizeaza apa (boilere, cazane, masini de spalat, masini de calcat etc.) reducand astfel

Erectile dysfunction develops for a variety of reasons and consists of a combination of factors, and the main one is a violation of the blood supply to the cavernous corpus callosum of the penis and its rapid removal when the venous outflow is disturbed. What to choose for your case “cialis vs Viagra vs Levitra“? – only your doctor can tell you, it is he who should give you a prescription for the drug and the dosage. Do not self-medicate.

cheltuielile in ceea ce priveste intretinerea si reparatia acestora.

Care sunt domeniile de utilizare pentru statie dedurizare automata?

Sistemele se pot aplica in cadrul caselor de locuit, pensiunilor, hotelurilor, alimentatiei publice, cazane, boilere, sisteme de incalzire centrala, spalatorii, producere de bauturi etc.

Care sunt avantajele instalarii unui sistem de dedurizare?

– Se regenereaza contracurent
– Sunt economice
– Nu necesita supraveghere
– Nu se corodeaza
– Operatiile de intretinere sunt minime si se efectueaza annual
– Functioneaza prin comanda electronica

Cum functioneaza sistemele de dedurizare?

Procesul de dedurizare se efectueaza prin trecerea apei prin stature de rasini de schimb ionic. Rasinile existente in coloane presupun schimbarea ionilor de sodiu cu ionii de calciu si magneziu, astfel apa dedurizata va fi lipsita de calciu si magneziu, avand astfel un continut mai ridicat de sodiu.
Regenerarea rasinilor presupune refacerea incarcaturii de ioni si sodiu, cu schimb invers intre ionii de sodiu si cei de calciu acumulati, care sunt eliminati in timpul procesului.

dedurizator-apa

Ce tipuri de statii de dedurizare a apei exista?

Statiile de dedurizare a apei pot fi:

– Tip cabinet
– Tip Simplex
– Twin Alternating
– Duplex Mav

Statiile automate de dedurizare Tip Duplex folosesc rasina cationica pentru a realiza procesul de schimbare de ioni. Acest proces reprezinta trecerea apei printr-un pat filtrant de rasina, inlocuind astfel ionii de calciu si magneziu cu ioni de sodiu. Principiul schimbarii de ioni se foloseste in procese precum purificarea, separarea si decontaminarea apei de continutul de ioni nedoriti din apa.

Statiile automate de dedurizare profesionale sunt comandate dupa volum, incepand procedura de regenerare doar atunci cand s-a consumat volumul de apa prestabilit. Aceasta metoda creste eficienta sistemului prin mentinerea timpului de regenerare, a consumului de apa si de sare la minimum, conducand la economii inseminate in ceea cce priveste costurile de exploatare suportate de catre beneficiar.

Sistemele DUPLEX asigura apa dedurizata 24h/7 zile.

Cum aleg eficient statia de dedurizare ?

Alegerea filtrului potrivit se poate face in urma unui raport efectuat asupra continutului apei curente. Afla mai multe detalii despre cum poti alege filtrul potrivit aplicatiei tale sunand la numerele +4 021 411 2000 / +4 021 411 3000 / 0737 066 660 ori scrie-ne un e-mail la [email protected]o sau [email protected].

Vezi si:
CintropurFiltru de apa Aqua RoFiltru de apa cu osmoza inversa

Tags: , , ,Comanda Acum

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA