In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Sisteme de filtrarea apei potabile – Secretul continutului apei imbuteliate

filtrarea apei potabile

Cu totii ne dorim o sursa sigura de alimente sanatoase pentru noi si familia noastra, insa ce facem atunci cand suntem inselati in privinta calitatii unui produs? Iata adevarul despre cele mai recunoscute surse de apa potabila si cum poti beneficia de filtrarea apei potabile prin sisteme sigure si eficiente.

Sisteme de filtrarea apei potabile – mod de lucru

Apa potabila imbuteliata este comercializata ca fiind solutia ideala pentru eliminarea pericolului continut de catre apa curenta, iata insa o serie de aspecte pe care poate nu le-ai luat in calcul atunci cand ai ales consumul apei imbuteliate:

1. Apa imbuteliata nu este depozitata corespunzator – in soare sau la temperaturi foarte joase, odata depozitata, apa imbuteliata formeaza substante nocive la contactul temperaturilor cu materialul de plastic in care aceasta se afla. Aceste substante au capacitatea de a cauza diverse anomalii iar in situatiile extreme pot fi cauzatoare de cancer.

2. Apa imbuteliata pentru copii – ultimii ani au plasat campaniile de marketing dincolo de simple campanii de publicitate ale unui brand, utilizand psihologia consumatorului la nivel maxim, atingand acolo unde exista sensibilitatea unui subiect.

Cu totii ne dorim sanatatea copiilor nostri, iar marile companii de distributie a produselor alimentare au luat aminte, introducand pe piata diverse produse special concepute pentru copii.

Unul dintre aceste produse este apa pentru copii imbuteliata si cu “nutrienti” speciali pentru o crestere sanatoasa. Din nefericire, in urma studiilor efectuate asupra acestor ape s-a descoperit faptul ca nu este nici o diferenta intre apa pentru copii si cea pentru adulti, aceasta continand precum cea din urma ramasite ale substantelor nocive ce se formeaza in acelasi mod mentionat mai sus.

Apa pentru copii este doar o gaselnita de marketing, profitand de grija oricarui parinte pentru copilul sau, plasand pe piata produse de slaba calitate, cauzatoare de reactii negative ale substantelor novice componente in aceasta. In plus, pretul piperat nu justifica cu nimic slaba calitate a acesteia.

Afla aici mai multe informatii despre studiile efectuate asupra apei potabile.

3. Peturi de apa imbuteliata, speciale – anumiti producatori pentru apa potabila au ales utilizarea pet-urilor de plastic de culoare verde pentru a respinge razele solare, insa atunci cand temperatura joasa sau prea ridicata face contact cu aceasta, rezultatul este acelasi: substante nocive la contactul temperaturii ridicate cu materialul de plastic, aceasta pot fi ingerate in organismal uman in urma consumului.

sisteme de filtrarea apei potabile

4. Costul apei imbuteliate – costul apei imbuteliate este de 3 ori mai mare decat cel al integrarii unui sistem de filtrare a apei. In pretul unei singure sticle de apa intra:
– Costul ambalajului
– Costul campaniilor de promovare
– Costul de transport si distributie
– Costul de tratare a apei
Asadar, care este costul real de tratare a apei imbuteliate?

Statie de filtrarea apei potabile – Aquatech International

Cu o experienta indelungata in distributia solutiilor ideale pentru aplicarea sistemelor de tratare a apei o reprezinta cu succes oferta companiei Aquatech International.
Scapa de grija apei potabile, de achizitionarea si transportarea acesteia de la depozit si implicit de pericolele la care esti supus din cauza consumului acesteia.

Economiseste sume impresionante de bani, investind in statii de filtrare si tratare a apei si obtine nelimitat, chiar la tine acasa, propria sursa de sanatate.

Osmoza inversa, filtrarea apei potabile, sisteme eficiente de tratare a apei

Afla detalii, contacteaza-ne telefonic la +4 021 411 2000 / +4 021 411 3000 / 0737 066 660 sau scrie-ne la [email protected] ,[email protected] iar echipa noastra de consultanta pentru tratarea apei iti va raspunde in cel mai scurt timp!

Tags: , , , , , , , , ,Comanda Acum

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA