In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Filtrul pentru apa – Mai eficient decat consumul de apa imbuteliata?

filtru pentru apa

Alegerea achiztionarii apei imbuteliate in detrimentul instalarii unui filtru de apa poate fi o solutie alternativa, mult mai rapida pentru obtinerea apei potabile. Ce se ascunde insa in compozitia apei imbuteliate si de ce instalarea unui filtru pentru apa poate fi solutia ideala, pentru obtinerea apei potabile, pe termen lung.

Filtru pentru apa vs. apa imbuteliata

In urma testelor realizate de catre specialisti in domeniul s-a dovedit faptul ca aproximativ 93% din apa imbuteliata poate avea un continut de substanta nociva, rezultata in urma contaminarii cu microplastic.

In urma degradarii plasticului utilizat in imbutelierea sticlelor de apa, din cauza depozitarii necorespunzatoare, sau ale contactului cu razele solare ori in conditii de temperaturi ridicate, puritatea apei imbuteliate poate avea de suferit, cauzand efecte secundare nedorite.

Pentru prevenirea situatiilor asupra caror efecte nu exista un control ridicat, o solutie alternativa poate fi instalarea unui filtru pentru apa curenta.

Selectat in urma unui raport privind continutul apei curente, provenit chiar de la furnizorul de apa local, filtrul pentru apa poate distruge in proportie de 99% dintre bacteriile si sedimentele continute in compozitia acesteia.

De ce ar trebui sa optez pentru instalarea unui filtru pentru apa?

Daca si tu te regasesti printre oamenii interesati de un stil de viata sanatos si acorzi o mare atentie alimentatiei tale si a familiei, instalarea unui filtru pentru apa te poate elibera de o serie de inconveniente, usurandu-ti viata de zi cu zi, aducand un aport pozitiv sanatatii tale.

Selectat pentru dedurizarea apei, in vederea prelungirii duratei de viata a instalatiei sanitare din propria locuinta sau afacere, ori selectat doar pentru obtinerea unei ape pentru baut fara substante si sedimente nocive, prin instalarea unui filtru pentru apa, vei aduce un aport pozitiv asupra:

– transportului dificil al recipientelor de apa pentru baut de la magazin
– sigurantei faptului ca apa consumata este 100% sigura din punctul de vedere al continutului
– prelungirii duratei de viata a intregii instalatii sanitare din propria locuinta (cafetiere, boilere, masini de spalat etc.). Depunerile de calciu si magneziu din compozitia apei curente pot avea efecte devastatoarea asupra functionarii corecte ale aparaturilor ce utilizeaza apa, din locuinta.
– alegerii unui stil de viata prietenos cu natura, prin renuntarea la utilizarea materialelor plastice in alimentatie
Filtre pentru apa cu osmoza inversa sau dedurizatoare

Daca iti doresti abordarea unui stil de viata sanatos si doresti sa economisesti substantial din cheltuielile efectuate in achizitia apei imbuteliate, instalarea unui filtru pentru apa cu osmoza inversa, poate fi solutia perfecta pentru tine.

Renunta la risipa unui procent de aproximativ 80% cheltuit, din pretul unei singure sticle de apa potabila doar pe realizarea petului in care apa imbuteliata este depozitata. Apa filtrata este de peste 100 de ori mai ieftina decat apa imbuteliata.

Recomandata pentru gatit, prepararea ceaiului, al cafelei dar si pentru hrana celor mici, apa filtrata este benefica chiar si pentru mentinerea unei igiene personale corecte.

Selecteaza un dedurizator apa daca iti doresti protectie sporita in cadrul obiectelor sanitare precum boilere, cazane, masini de spalat, expresoare de cafea sau masini de calcat. Economiseste sume impresionante de bani, in prevenirea costurilor pentru intretinerea sau reparatia acestora.

Fie ca doresti instalarea unui filtru pentru apa precum dedurizatorul, in sustinerea bunului mers al unui business din domeniul alimentar, farmaceutic sau chiar in scop turistic, obtinerea apei filtrate, ultrapure, iti poate aduce un profit pozitiv.

Utilizat in domenii precum: case de locuit, pensiuni, hoteluri, institutii de sanatate sau alimentatie publica, spalatorii, sisteme de incalzire centrala, ori fabrici pentru producere de bauturi, sistemele de dedurizare a apei vor ajuta la mentinerea calitatii si eficientei superioare ale produselor finite sau ale mecanismelor de prelucrare ale alimentelor.

Comandate de valve actionate electromecanic sau volumetric, dedurizatoarele pentru apa se regenereaza automat in timpul noptii sau in orice alta perioada in care nu este necesara obtinerea apei dedurizate.

Obtinerea unui filtru pentru apa potrivit

Suna la 021.411.3000 / 0737.066.660 si obtine detalii relevante pentru selectarea unui filtru pentru apa , potrivit aplicatiei tale.

Alege un stil de viata bazat pe sanatatea ta si prietenos cu mediul inconjurator!

Tags: ,Comanda Acum

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA