In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Filtru cu nisip

filtrare cu nisip

Noile generatii de filtre pentru sistemele de filtrare a apei, sunt extrem de performante si orientate pe un consum redus de resurse si o eficienta ridicata a filtrarii apei din sistem.

Asa sunt si sistemele de filtrare cu nisip cuartos, care s-au dezvoltat si ele foarte mult rezultand un sistem de filtrare robust, usor de intretinut si foarte eficient.

La o prima descriere a produsului, observam ca filtrele cu nisip cuartos functioneaza simplu, pe principiul crearii unui strat de nisip cuartos care sa filtreze mecanic apa trecuta prin sistem, retinand depunerile existente in apa, fiind extrem de eficient in filtrarea depunerilor de dimensiuni mai mari.

Ca si celelalte tipuri de sisteme de filtrare a apei, si acesta bazat pe nisip cuartos trebuie ales in functie de necesitatile fiecarui utilizator. Asadar trebuie sa alegem un anumit tip de sistem de filtrare a apei in cazul surselor de apa extrase din puturi de mare sau mica adancime si alte sisteme de filtrarea a apei pentru surse de apa furnizate de sisteme publice specializate in acest sens.

Fiabilitatea sistemelor de filtrare a apei bazate pe filtru cu nisip este cu atat mai ridicata cu cat noile filtre cu nisip sunt prevazute si cu un sistem de autocuratare care functioneaza pe principiul filtrarii inverse. Aceasta inseamna ca in urma filtrarii inverse vor fi inlaturate particulele mari, depuse in ciclurile de filtrare anterioare, in acest fel imbunatatindu-se debitul de apa care poate fi diminuat ca urmare a depunerilor de reziduri.

Astfel, un sistem de filtrare dotat cu filtre cu nisip poate asigura filtrarea optima a apei eliminand depunerile mari fiind un sistem extraordinar de fiabil in zonele in care apa are depuneri masive de nisip sau corpuri mari insa din punct de vedere al compozitiei chimice si organoleptice, corespunde perfect standardelor de calitate.

Tags: ,Comanda Acum

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA