In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Filtru de apa cu osmoza inversa – Aqua RO

filtru apa osmoza inversa

Alegerea unui filtru de apa cu osmoza inversa poate fi una dificila atunci cand nu deti toate informatiile tehnice ce iti pot oferi suport. Afla care sunt diferentele intre sistemele de filtrare casnice si cum poti face alegerea potrivita in functie de aplicatia ta.

Filtru de apa cu osmoza inversa – Aquatech International

Prima aparitie a acestui termen a existat in anul 1748 de catre Jean-Antoine Nollet, inca de atunci sistemul de filtrare a apei cu osmoza inversa a cunoscut numeroase evolutii.
In zilele noastre sistemele de filtrare a apei sunt de dimensiuni reduse, avand un aspect estetic placut si comprimat, ceea ce le permite plasarea cu usurinta oriunde in locuinta.
Acestea se pot clasifica in sisteme cu osmoza inversa industriale sau casnice.
Sistemele cu osmoza inversa in utilizare casnica oferite de catre Aquatech, ofera posiblitatea de a le plasa ferit chiar sub chiuveta, filtrand in proportie de 99,9% din totalitatea bacteriilor si sedimentelor existente in compozitia apei curente.

Filtru de apa cu osmoza inversa – Purificatoare apa Aqua-RO

Purificatoarele pentru apa Aqua-RO utilizeaza o tehnologie avansata de osmoza inversa casnica. Acestea au capacitatea de a indeparta contaminatii invizibili.
Avantajul unui purificator apa cu osmoza inversa Aqua-RO elimina o proportie ridicata din calcarul ce se poate acumula in cadrul aparatelor de cafea si chiar de pe suprafata vaselor si a tuturor suprafetelor/aparatelor ce utilizeaza apa curenta.
Filtrul de apa cu osmoza inversa Aqua-RO este evaluat la producerea de aproximativ 189 litri de apa osmozata / zi.

Care sunt factorii ce pot afecta calitatea productiei de apa osmozata?

Membranele – pentru sistemul unui filtru cu osmoza inversa pot avea diferite caracteristici, producand mai putina sau mai multa apa in functie de tipologia acestora.
Anumite membrane pot avea o capacitate mai ridicata de rejectie a impuritatilor in timp ce altele prezinta o rezistenta mai mare la erodare.
Membranele TFC utilizate in cadrul sistemului de filtru cu osmoza inversa combina cele mai bune caracteristici, fiind considerate cele mai bune din lume.

Totalitatea solidelor dizolvate (TSD)– cu cat cantitatea de impuritati dizolvate in apa este mai mare, cu atat procentul de apa osmozata scade. Un nivel eficient de TSD poate fi solutionat cu ajutorul unui surplus de presiune a apei.

Presiunea apei – presiunea ideala a apei este de 3 bari, cu cat presiunea apei creste cu atat productia de apa osmozata creste calitativ si cantitativ.

Temperatura – temperatura ce asigura o eficienta garantata a sistemului Aqua-RO este de 24 de grade celsius. O temperatura de aproximativ 4 grade celsius poate face ca apa produsa sa scada la jumatatea celei de 24 de grade celsius.

Filtru de apa cu osmoza inversa – Consultanta specializata

Termenii tehnici iti pot da batai de cap atunci cand iti doresti alegerea unui filtru de apa potrivit, de aceea iti oferim consultanta adaptata necesitatilor tale. Contacteaza-ne la numarul +4 021 411 2000 / +4 021 411 3000 / 0737 066 660 si afla care este produsul potrivit necesitatilor tale!

Tags: , ,Comanda Acum

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA