In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Filtre osmoza inversa – Aqua Excito

Filtrele cu osmoza inversa au reprezentat o incertitudine pentru cei care nu au mai incercat pana acum filtrarea apei curente cu ajutorul unor sisteme de filtrare a apei. Iata cele mai importate informatii despre sistemele de filtrare

¿Qué debo saber sobre el almacenamiento y la eliminación de este medicamento? Para ayudar a evitar interacciones, su médico acerca de haga clic en el siguiente documento la jeringa oral.

a apei cu osmoza inversa pe care ar trebui sa le stii inainte de a achizitiona filtrul potrivit tie.

Un sistem de filtre cu osmoza inversa eficient pentru curatarea apei curente casnice poate fi Aqua Excito – sistem profesional si economic. Compact si usor de instalat, Aqua Excito face parte din categoria sistemelor de filtrare a apei cu osmoza inversa usor de intretinut.

Cu o capacitate de filtrare a apei in 5 etape, respectiv:
– cartus polipropilena AIPRO-20MS cu posibilitatea de filtrare a sedimentelor de pana la 20 de microni precum: rugina, nisipul etc.

– un al doilea cartus AIPRO-1MS din polipropilena de 1 micron ce inlatura ramasitele de rugina, nisip si alte componente ramase in urma trecerii din cadrul primului filtru

– un cartus din carbune granular activat AICRO-L3 din nuca de cocos ce ofera posibilitatea de a filtra in proportie de pana la 99% clorul si alte materii organice, imbunatatind considerabil gustul si mirosul apei.

– Un cartus cu carbune granural AICRO-L4 din nuca de cocos cu capacitatea de filtrare a apei in proportie de 99% a clorului, sedimentelor si materiilor ogranice. Acest cartus contine o componenta pentru filtrarea speciala KDF a fierului si a altor metale grele precum: nichelul, cromul si altele.

Sistemul Aqua Excito are caracteristica de a nu elimina mineralele din apa, salveaza cantitati importante de apa avand capacitatea de a nu elimina apa la drenaj.

Info: in cazul instalarii sistemului Aqua Excito in cadrul apei de put se recomanda tratarea apei inainte.

Specificatii filtru cu osmoza inversa Aqua Excito

 

Specificatii tehnice filtru cu osmoza inversa Aqua Excito
Temperatura minima/maxima de operare 2°/42°C
Presiunea minima/maxima de operare 2-6 bar (optim 3.5 bar)
Dimensiuni H-l-L 390-100-355 mm
Conectare ½”
Furtun Polietilena ¼”
Conexiune furtun Quick conector alb
Baterie FXFCH17-C
Cartuse Inline 11 x 2 1/2’’ AIPRO-20MS, AIPRO-1MS, AICRO-L3 AICRO-L4
Perioada inlocuire cartuse 4000 litri (3-6 luni)*

Specificatii filtru cu osmoza inversa Aqua Excito

Sistemul de filtrare a apei Aqua Excito B reprezinta o varianta imbunatatita fata de cea mentionata anterior, realizand filtrarea apei cu osmoza inversa in sapte etape.

Cun sistem de 4 cartuse si o membrana capilara, acestea sunt dispuse astfel:

AISTRO-2-QM fabricat din polipropilena cu posibilitatea de filtrare de sedimente avand pana la 20 de microni ce indeparteaza mizeria, rugina, nisipul etc.

AICRO-2-QM cu carbune granural din nuca de cocos ce elimina in proportie de 99% chimicale organice, pesticide, clorul, ierbicidele dar si alti contaminanti nocivi pentru organismul uman, imbunatatind culoarea, gustul dar si mirosul apei.

AICRO-4-QM cu capacitatea de a elimina 99% din clor, contaminanti organici dar si metale grele din apa precum cadmiu, nichel, arseniu etc.

TLCHF-2T– cu posibilitatea de ultrafiltrare eliminand contaminanti de pana la 0.02 microni dar si unele virusuri.

Sistemul purificator de apa cu osmoza inversa Aqua Excito B nu elimina mineralele din apa, nu elimina apa la drenaj si precum cel anterior se recomanda tratarea apei inainte de a-l aplica in cadrul filtrarii apei de put.

Alegerea sistemului de filtrare a apei

Afla mai multe despre alegerea sistemului cu osmoza inversa potrivit casei tale, contacteaza-ne la adresa [email protected] / [email protected] sau suna la +4 021 411 2000 / +4 021 411 3000 / 0737 066 660.

Tags: , , , , ,Comanda Acum

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA