In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Filtre de apa potabila – Prezentare Aquatech la ExpoApa 2017

filtrare_apa_potabila

[huge_it_slider id=”2 “]

Importator sisteme de purificare a apei – Participarea la ExpoApa 2017

Aquatech International principalul importator si distribuitor privind instalarea de echipamente profesionale pentru purificarea apei, dedurizare, osmoza inversa industriala sau casnica a participat in perioada 15-17 Mai in cadrul celui mai important eveniment anual din sectorul apei, organizat de Asociatia Romana a Apei, gazduit de catre Palatul Parlamentului Bucuresti.

Care este misiunea Aquatech International?

osmoza inversa

Misiunea Aquatech International este de a le oferi clientilor echipamente si servicii profesionale complete, la un nivel ridicat de calitate, in cadrul unui pret accesibil.

De ce este necesar un sistem de filtrare a apei?

filtrare apa osmoza inversa

Apa de la robinet devine periculoasa pentru sanatate atunci cand este consumata pe o perioada de timp indelungata. In urma unui studiu efectuat pe un grup de 400.000 de copii, cercetatorii au descoperit ca apa de la robinet contine o cantitate mare de clor, iar aceasta poate dubla riscul de deficiente asupra creierului sau inimii, in timpul dezvoltarii unui fat.

Rugina sau plumbul devin de asemenea periculoase pentru sanatate, desi nefiind la fel de otravitoare precum plumbul, rugina poate cauza de asemenea probleme de sanatate atunci cand este prezenta in apa consumata pe o perioada de timp indelungata.

Jouni Jaakkola, a descoperit ca “Apa care contine clor poate produce malformatii dar sugereaza si ca expunerea la produsele cu clor poate fi responsabila pentru anumite defecte.”

Bacteriile sau germenii se pot regasi in componenta apei de la robinet, chiar daca aceasta este tratata cu clor. Acestea pot cauza indigestii, infectii sau probleme ale rinichilor.

De asemenea, in urma unui studiu efectuat de catre Fundatia Americana pentru studiul apei s-a demonstrat faptul ca apa de la robinet poate pune in pericol femeile insarcinate, prezentand riscul de a pierde sarcina.

filtrare_apa_potabila

Care este solutia pentru a scapa de toxicitatea apei de la robinet?

dedurizator apa

Aquatech International si-a propus sa gaseasca si sa aduca in casele romanilor cele mai potrivite solutii pentru purificarea apei de la robinet. Inainte ca un produs sa fie adus pe piata, acesta a fost supus asupra unor teste repetate, pentru a se asigura calitatea serviciului.

In prezent, Aquatech detine o gama larga de produse menite sa filtreze apa de la robinet, astfel incat indiferent de modalitatea de aplicatie a acestora, rezultatul sa fie acelasi: obtinerea apei ultrapure.

In concluzie, prin participarea la evenimentul ExpoApa 2017, Aquatech si-a propus promovarea acestor servicii de filtrare a apei de la robinet, cu scopul imbunatatirii stilului de viata al romanilor.

Vezi si tu oferta Aquatech pentru sisteme de filtrare a apei, nu ezita sa ne contactezi pentru detalii!

Tags: , ,Comanda Acum

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA