In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Filtrarea apei – Filtram apa de mituri

filtrare_apa_potabila

Lista miturilor legate de filtrarea apei este extrem de controversata, iata o parte dintre acestea, dezbatute si dezvoltate in raspunsuri elocvente, de catre specialistii Aquatech:

I: Apa de la robinet contine substante nocive?

Raspunsul specialistilor: Banuiala cum ca apa de la robinet nu este benefica pentru organismul uman a fost dovedita ca fiind o realitate crunta, motiv pentru care o a doua optiune a devenit apa imbuteliata. Cat este insa de sigura apa imbuteliata si care sunt sansele ca aceasta sa nu contina substante nocive precum cea de la robinet?

Radu Albulescu, biochimist la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Chimico-Farmaceutica, din Bucuresti, spune:

“Eticheta ne spune exact care sunt substantele pe care le ontine apa. In functie de eticheta, de indicatiile medicului sau de problemele de sanatate ale fiecaruia, trebuie ales felul apei, astfel incat sa corespunda nevoilor noastre.” (sursa: frunza-verde.ro)

Pe eticheta sticlelor pot aparea substante mai putin cunoscute, precum: nitratii (NO3) dar si reziduul sec. Ce sunt nitratii? Nitratii se formeaza in urma contaminarii apei cu fertilizatori sau deseuri animale, iar in urma cercetarilor s-a descoperit faptul ca aceasta cantitate nu trebuie sa depaseasca 0,3 mg/l. Dupa ce apa este incalzita la 180° cantitatea de saruri ramasa in ultima incalzirii, nu trebuie sa depaseasca 500 mg/l. Conform declaratiei lui Radu Albulescu, persoanele care consuma pentru o perioada mai lunga de timp apa care are un nivel ridicat de nitrati sau saruri provenite in urma reziduului sec, pot avea senzatii de greata, sufocare sau chiar ameteli.

Conform legislatiei, apa de la robinet se presupune a fi potabila, insa stagnarea in conductele de fonta sau plastic, poate schimba proprietatile apei.

filtrare_apa_potabila

I: Consumul unei cantitati mari de apa, stagneaza pofta de mancare?

Raspunsul Specialistilor: Cantitatea mare de apa consumata nu afecteaza pofta de mancare, apa se elimina rapid din stomac, aceasta avand un impact redus in privinta apetitului alimentar.

I: Apa ajuta la eliminarea toxinelor din corp?

Raspunsul Specialistilor: Rinichii sunt cei care utilizeaza apa pentru a elimina anumite substante nocive din organism, astfel ca un consum scazut de apa nu va ajuta la eliminarea toxinelor in mod eficient.

I: Apa carbogazoasa nu hidrateaza la fel de bine ca apa plata?

Raspunsul Specialistilor: In ceea ce priveste capacitatea de hidratare, nu s-au constatat diferente intre apa carbogazoasa si apa plata.

I: Apa carbogazoasa ingrasa?

Raspunsul Specialistilor: Apa minerala creaza senzatia de balonare, inseamna cu siguranta acest efect nu se va putea observa pe cantar. Din cauza balonarii, se creaza senzatia de plin, facandu-ne astfel sa mancam mai putin.

I: Apa carbogazoasa dauneaza rinichilor?

Raspunsul Specialistilor: Efectul efervescent al apei carbogazoase nu cauzeaza reflux gastric, totusi este recomandat celor care sunt predispusi arsurilor stomacale sa aleaga plata in detrimentul apei carbogazificate.

Misiunea Aquatech

In urma unor studii indelungate si teste repetate privind calitatea si eficienta s-au dezvoltat echipamentele de filtrare a apei de la Aquatech.

Oferirea celor mai potrivite echipamente si servicii profesionale complete pentru purificarea apei, dedurizare, filtrare, sterilizare, osmoza inversa industriala sau casnica.


Oferta Aquatech

Aquatech International isi propune oferirea unei game complete de sisteme cu garantie certificata pentru purificarea si tratarea apei, pentru imbunatatirea calitatii vietii familiei sau angajatilor dumneavoastra.

Serviciile Aquatech cuprind solutii eficiente, adaptate conditiilor fiecarui spatiu, livrarea si instalarea echipamentelor, service pe toata perioada de utilizare a echipamentelor alese, atat in perioada de garantie a acestora cat si ulterior, in functie de alegerea colaboratorului.

Alege sanatatea, consulta gama Aquatech si ofera-ti sansa de a avea un stil de viata sanatos!

Tags: , ,Comanda Acum

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA