In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Sisteme de filtrarea apei potabile

filtrarea apei

Filtrarea apei potabile reprezinta in zilele noastre o necesitate pentru stabilirea unui stil de viata sanatos. Tehnologia sistemelor de filtrare a apei este din ce in ce mai performanta, oferind posibilitatea de a obtine apa curata instant, pentru o perioada de timp indelungata, fara a fi necesara revizia frecventa a componentelor fitrelor de apa.

Aquatech International pune la dispozitie un catalog impresionant cu sisteme de filtrare a apei atat casnice cat si la nivel industrial.

Filtrarea apei – Despre sisteme de filtrare a apei

Dincolo de efectul pozitiv asupra naturii, datorita renuntarii la utilizarea recipientelor de plastic pentru transportul apei potabile, sistemele de filtrare a apei adauga confort si posibilitatea de a economisi sume considerabile de bani.

Stiai ca in pretul de achizitie al unei singure sticle de apa potabila din comert se adauga: procesarea apei, ambalajul, campaniile de marketing, transportul dar si costul adaugat de profit?
Alege un stil de viata sanatos, prin selectarea celui mai potrivit sistem de filtrare a apei curente, in functie de aplicatia ta si numarul de membri din locuinta.

Solicita un raport privind analiza chimica a apei curente si astfel vei putea determina cu usurinta care sunt componentele ce sunt necesare sa le elimini din compozitia apei, prin selectarea filtrului potrivit pentru apa.

Vino cu analiza efectuata iar noi iti vom oferi toate informatiile necesare pentru a face alegerea potrivita.

Alegerea sistemului de filtrarea apei

Cu un catalog impresionant, Aquatech International propune solutii pentru filtrarea apei potabile pentru orice tip de aplicatie.

Aquafilter Inc. – Purificatoare pentru apa Aqua RO

Oferit de catre Aquafilter Inc. Inca din 1984 si o experienta de peste 30 de ani in crearea sistemelor de filtrare a apei, Aquafilter Aqua RO pune la dispozitia consumatorilor pe langa sisteme de filtrare a apei si componente si accesorii adiacente pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Oferind produse de filtrare a apei in peste 50 de tari din Europa, Asia, Africa, America Centrala Aquafilter Inc. este una dintre cele mai mari furnizoare de sisteme pentru filtrarea apei.

Avand materiale finisate catre cele mai inalte standarde ale calitatii, provenite din materiale reciclate, sistemele de filtrare a apei Aquafilter Inc. sunt in perfecta concordanta cu standardele Europene, oferind garantia calitatii superioare.

Cu un sistem avansat de eliminare al bacteriilor si sedimentelor in proportie de 99% din componenta apei curente, sistemul de filtrare a apei Aqua RO filtreaza ape de la bucatarie prin osmoza inversa.
Osmoza inversa reprezinta un proces de separare dintre doua lichide cu o anumita concentratie de substanta, prin trecerea acestuia printr-o membrana osmotica ce are capacitatea de a retine elementele ce pot afecta negativ sanatatea consumatorului.

Contact sisteme de filtrarea apei potabile

Elimina riscul de 100% de a face pietre la rinichi, obtine un stil de viata sanatos si economiseste in acelasi timp sume impresionante de bani. Contacteaza-ne pentru selectarea sistemului de filtrare potrivit pentru tine si familia ta.

Suna la 021.411.3000 / 0737.066.660 sau scrie-ne la adresa [email protected],[email protected]!

Tags:Comanda Acum

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA