In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Filtrarea apei – Efectele negative ale apei dure asupra parului

filtrarea apei

Atunci cand parul tau pare ca nu vrea sa se supuna unei coafuri pe care tu ti-o doresti, are un aspect uscat si lipsit de viata, acorda o atentie sporita calitatii apei pe care o folosesti in igiena personala, afla care sunt beneficiile unui sistem de filtrarea apei.

Care sunt efectele apei dure asupra sanatatii parului tau ?

Atentia acordata produselor de ingrijire ale parului reprezinta alegerea cea mai potrivita atunci cand te confrunti cu un par dificil, insa aspectul asupra caruia, din nefericire, oamenii acorda un minim de importanta este calitatea apei cu care isi spala parul sau pielea.

Prezenta diversilor compusi in apa de la robinet, pot cauza efecte negative asupra podoabei capilare, producand aparitia: matretei, lipsei de stralucire a parului, uscarea si deteriorarea acestuia. Apa dura ataca parul, pielea dar si aparatele casnice ce sunt predispuse la depunerile de calcar.

Apa dura poate cauza iritatii ale pielii, indepartand de pe suprafata acesteia uleiurile naturale, cauzand astfel uscarea pielii si distrugerea colagenului.

La interventia compusilor si sedimentelor aflate in apa curenta, parul capata o vulnerabilitate ridicata, creand un aspect neplacut al acestuia.

Solutia propusa de catre Aquatech International

Instalarea unui filtru de apa pentru prevenirea depunerilor substantelor si sedimentelor din compozitia apei, pe suprafata pielii, parului sau organismului in timpul consumului de apa potabila.

Sistemele de filtrarea apei pot fi:

 • Purificatoare de apa cu sistemul de osmoza inversa

  Sistemul de filtrare a apei cu osmoza inversa presupune filtrarea in proportie de 98% din impuritatile apei, cu grosimi de pana la 0,0001 microni. Acest proces este posibil datorita unor prefiltre special instalate si structurate in sistemul de filtrare a apei, ajutand pe rand, la curatarea apei de diverse substante si sedimente grosiere continute. La finalul procesului, pentru o imbunatatire a gustului si calitatii apei, toate sisteme de osmoza inversa detin un filtru de minerale, cu scopul de a reda apei mineralele benefice organismului.

 • Apa obtinuta prin sistemul de osmoza inversa este apa ultrapura in adevaratul sens al cuvantului!

 • Purificarea apei cu ajutorul dedurizatoarelor
  O statie de dedurizare a apei are ca scop prevenirea depunerilor de ioni duri precum Calciul si Magneziul in instalatia de apa rece si calda, protejand astfel sistemele sanitare.
 • membrane osmoza

  Calciul si Magneziul existenti in proportii mari in apa, pot cauza aparitia matretei sau uscarii parului.

  Avantajele detinerii unui dedurizator de apa sunt:

  – Controlul eficient prin comanda electronica
  – Regenerarea contracurent
  – Nu necesita supraveghere permanenta
  – Nu se corodeaza
  – Reparatiile de intretinere ale sistemului se executa ANUAL

 • Instalarea filtrelor cu sita de inox sau a filtrelor CINTROPUR
  Filtrele cu sita de inox sau CINTROPUR au capacitatea de a elimina contaminati solizi precum: nisipul, namolul, rugina si alte sedimente.
 • Aceste filtre sunt confectionate din sita de inox, rezistenta la substantele chimice si coloniilor bacteriene. Carcasele acestora confera o rezistenta de durata, datorita materialului rezistent, de inalta calitate.

  *Acestea vin echipate cu un robinet special, pentru autocuratare.

  Daca si tu te confrunti cu aceasta problema, impune-ti un stil de viata sanatos, renuntand la utilizarea apei brute de la robinet si implicit la problemele cauzate de aceasta, instaleaza un filtru de apa adaptat necesitatilor tale casnice. Contacteaza-ne pentru suport tehnic, in vederea achizitionarii unui produs din gama de filtre de apa.

  Tags: , , , ,  Comanda Acum

  Solicita Oferta

  021.411.3000 / 0737.066.660  VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA