In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Denitrificatoarele iti salveaza sanatatea

Nitritii si nitratii sunt unele dintre substantele care impacteaza negativ sanatatea. Iar principala problema este ca se gasesc in ceea ce consumam zilnic si se afla cel mai la indemana: in apa de baut.

Cel mai adesea locuintele construite pe foste terenuri agricole folosesc apa contaminata nitriti si nitrati pentru ca acestia sunt folositi in ingrasaminte pentru agricultura.

Un denitrificator este in aceasta situatie mai mult decat necesar.

Denitrificatoarele elimina nitratii din apa facand-o potabila.

Ingerarea in mod constant a nitratilor poate genera boli serioase pe termen lung iar copiii sunt cei mai susceptibili sa fie afectati.

Bolile digestive, hepatita, boala sangelui albastru sunt doar cateva dintre afectiunile ce pot fi dezvoltate prin ingerarea de nitrati. Inhibarea dezvoltarii, modificarile celulare apar cel mai adesea la copiii care consuma apa cu un continut ridicat de nitrati.

Cum functioneaza un denitrificator?

Daca sunteti familiarizati cu modul in care functioneaza un dedurizator, va putem spune ca principiul functionarii denitrificatoarelor este oarecum similar. 

Denitrificatorul foloseste un pat de rasina si un sistem de regenerare cu clorura, rasina realizand schimbul de nitrati cu clorura. Rasina este cea care deosebeste denitrificatoatrele de dedurizatoare fiind o rasina anionica, speciala pentru a extrage nitratii

Denitrificatoarele sunt comandate de catre valve electronice cu afisaj programabil in functie de timp sau volumul de apa.

Avantajele folosirii denitrificatoarelor:

  • Eliminarea nitratilor din apa, rezultand o apa potabila;
  • Costuri reduse de functionare
  • Garantia sanatatii prin consumarea unei ape curate, fara nitrati

Contact achizitionare denitrificatoare

Eliminati riscul imbolnavirii si economisiti bani alegand achizitionarea unui denitrificator.

Ne puteti contacta pentru a alege solutia optima pentru nevoile dumneavoastra sunand la 021.411.3000 / 0737.066.660 sau pe email la una dintre urmatoarele adrese: [email protected] sau [email protected]
Comanda Acum

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA