In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Dedurizatoare pentru apa – Tu stii care este apa perfecta pentru gatit?

filtrarea apei
De-a lungul timpului s-au vehiculat o serie de idei privind importanta provenientei alimentelor folosite pentru gatitul mancarii.Aspectul asupra caruia s-a acordat un minim de atentie a fost calitatea apei pentru gatit. Iata de ce apa de la robinet nu este recomandata pentru prepararea mancarii si care este importanta instalarii de dedurizatoare.

Cu o atentie focusata pe calitatea apei pentru baut, oamenii au considerat ca pentru a gati un preparat este necesara doar fierberea apei de la robinet, pentru a obtine o apa pura. Ceea ce am aflat este faptul ca prin fierbere nu se elimina decat bacteriile patogene iar clorul, sedimentele, metalele grele, azbestul pesticidele si insecticidele nu se elimina, ajungand sa fie introduse in organism impreuna cu mancarea gatita.

Desi inainte de a fi data spre utilizare publicului, apa trece printr-un proces de filtrare, aceasta contine cantitati mari de clor iar pentru a ajunge catre locuintele noastre aceasta parcurge un drum anevoios prin tevi uzate adunand astfel contaminanti care nu se elimina prin fierbere.

Solutia pentru a elimina acest aspect neplacut a reprezentat utilizarea apei imbuteliate care prin depozitare corespunzatoare, aceasta ar putea fi o alternativa corecta. Iata insa ca in urma unor studii efectuate asupra apei imbuteliate si transportate catre depozitele magazinelor s-a constatat ca in urma depozitarii necorespunzatoare ale recipientelor cu apa, lichidele au contactat substante nocive provenite din contactul razelor solare asupra plasticului din care sunt confectionate sticlele. Depozitarea la soare, la temperaturi de peste 25 de grade ori in urma inghetului duce la eliberarea de ftalati din compozitia sticlei de plastic, substante cu efect cancerigen asupra organismului uman.

Obtine apa ultrapura pentru gatit

apa filtrata pentru gatit

Solutia propusa de catre Aquatech International pentru obtinerea apei curate, ideala pentru gatit sau preparatul cafelei, ceaiului etc. presupune instalarea filtrelor cu osmoza inversa sau de dedurizatoare.

Cu ajutorul unui dedurizator apa vei obtine filtrarea apei casnice rapid, fara a avea grija continutului acesteia. De asemenea, vei ajuta la pastrarea in conditii de functionare excelenta intreaga instalatie sanitara din casa ta. Prin utilizarea apei de la robinet in cazul masinilor de spalat sau chiar de cafea, vei cauza depuneri de calcar sau sedimente pe intreg sistemul acestora de functionare, eliminand astfel durata de functionare ale acestora.

eficienta filtrelor pentru apa

Sistemul de osmoza inversa pentru purificarea apei Aqua-RO obtine apa plata la bucatarie si te scuteste de:

– Eliminarea cheltuielilor periodice de deplasare pana la depozite, pentru aprovizionarea cu apa imbuteliata
– Eliminarea poluarii cu deseuri plastic, rezultate in urma consumului de apa imbuteliata
– Eliminarea riscului de imbolnavire a rinichilor
– Detinerea unei reserve de 12l de apa plata, chiar daca apa de la retea se opreste

Statiile automate de dedurizare previn depunerea de ioni duri de Calciu sau Magneziu in instalatia de apa rece si calda, obtinand sisteme sanitare si elemente de incalzire care utilizeaza apa, perfect protejate de impactul depunerilor asupra acestora. Datorita unor operatii minime anuale de intretinere, acestea reprezinta o alternativa ideala pentru economisirea sumelor consistente de bani.

Alegerea filtrului potrivit se poate face in urma unui raport efectuat asupra continutului apei curente. Afla mai multe detalii despre cum poti alege filtrul potrivit aplicatiei tale sunand la numerele +4 021 411 2000 / +4 021 411 3000 / 0737 066 660 ori scrie-ne un e-mail la [email protected]o sau [email protected].

Tags: , , , , , , ,Comanda Acum

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA