In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Dedurizarea apei

dedurizarea apei

Statiile automate de dedurizarea apei previn depunerea de ioni duri de Calciu si Magneziu. Acestea pot fi aplicate in case de locuit, pensiuni, hoteluri, institutii de sanitate pentru a spori protectia obiectelor sanitare si a elementelor de incalzire ce utilizeaza apa. Afla cum iti poti diminua cheltuielile, prin instalarea unei statii de dedurizare a apei.

Eliminarea apei dure cu ajutorul dedurizatoarelor pentru apa

Duritatea apei poate influenta fluiditatea acesteia, temperatura de solidificare dar si cea de fierbere. Apa dura poate contribui la deteriorarea mediului natural, motiv pentru care trebuie adaugata o mare importanta metodelor de dedurizare a apei.

Ce sunt dedurizatoarele pentru apa

Cu un design placut si compact, usor de instalat chiar si in cadrul unei locuinte, statiile de dedurizare a apei de la Aquatech International pot fi plasate in bucatarie, camera de serviciu sau in orice incapere.
Avand valve de provenienta Clack Corporation, Autotrol sau Fobrite, statiile pentru dedurizarea apei sunt usor si eficient administrabile datorita tehnologiei avansate de control al intregului proces.

Dedurizatoare pentru apa – modalitate de lucru

Actionate electromecanic sau volumetric, avand posibilitatea de a le programa dupa timp sau volum de apa, statiile dedurizatoare pentru apa isi efectueaza automat regenerarea rasinii in timpul noptii sau in orice perioada in care nu este necesara obtinerea apei dedurizate.

Avantajele in dedurizarea apei

Actioneaza rapid prin comanda electronica – dedurizatoarele pentru apa oferite de catre Aquatech International nu necesita supraveghere continua.

Se regenereaza contracurent – atunci cand nu este necesara generarea de apa filtrata (de obicei pe timpul noptii) reprezinta un plus pentru confortul utilizarii dedurizatoarelor.

Consumul de curent este redus – precum si protectia sporita asigurata obiectelor sanitare adaugand un plus la durata de viata a acestora.

Adauga propriului aport asupra mediului inconjurator – prin renuntarea la utilizarea de PET-uri de plastic ce polueaza natura. O sticla de PET are capacitatea de a se descompune in aproximativ 500 – 1000 ani, iar aproximativ 90% dintre deseuri sunt reprezentate de catre materialele de plastic, acest aspect avand un efect negativ asupra sistemului inconjurator dar si al animalelor.

Renuntarea la consumul apei imbuteliate – apa imbuteliata nu este neaparat solutia cea mai putin nociva pentru consum. Existenta anumitor studii ce pun la indoiala calitatea apei imbuteliate fac ca aceasta sa nu reprezinte o solutie potrivita pentru selectarea unei metode sanatoase de hidratare.

De asemenea materialul din care sunt create recipientele de plastic pentru imbutelierea apelor se considera a fi nociv, mai ales in cazul reutilizarii acestora, din cauza eliberarii substantei denumite di (2-etilhexil) ftalat (DEHP), cancerigen pentru organismul uman.

Aceleasi studii au descoperit faptul ca procentul concentratiei de toxine este in crestere direct proportionala cu durata sederii apei in sticla de plastic.

Transportarea si depozitarea improprie, la caldura sau in alte conditii nerecomandate apei, pot cauza transferuri chimice cu impact negativ asupra organismului uman, in momentul consumului.

Alegerea dedurizatorului de apa potrivit

Selectarea dedurizatorului de apa potrivit pentru locatia ta se poate face prin realizarea unei analize fizico-chimice si microbiologice a apei potabile, obtinuta direct de la furnizorul tau de apa curenta.

Obtine ajutor specializat din partea specialistilor, contacteaza-ne la +4 021 411 2000 / +4 021 411 3000 / 0737 066 660 si afla care sunt pasii pentru selectarea dedurizatorului pentru apa, potrivit pentru tine!

Tags: ,Comanda Acum

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA