In atentia colaboratorilor : Preturile sunt in curs de actualizare, va rugam solicitati oferta!
RO EN
backdr img
clock img

Luni-Vineri 9:00 – 18:00

Spre Industriale

Comanda

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660Apa demineralizata – Filtrarea apei cu osmoza inversa

despre apa demineralizata

Ce este apa demineralizata?

Apa demineralizata este acea apa cu un continut de molecule tip H2O mai apropiat de 99,9998%, adica cu un nivel de continut apropiat de apa denumita si ultrapura. Apa netratata nu poate avea acest nivel de puritate, deoarece in circuitul sau prin natura aceasta este contaminata cu diversi compusi minerali sau organici ce ii afecteaza compozitia sau nivelul de puritate.

Cum se masoara puritatea unei ape?

Puritatea apei se poate masura prin determinarea rezistivitatii electrice exprimate in unitatea de masura numita ohmi. Conform Wikipedia unitatea de masura ohmi este utilizata pentru impedanta electrica sau in cazul curentului continuu cu scopul de a masura rezistenta electrica. Cu cat aceasta rezistivitate este mai mare cu atat apa demineralizata este mai pura.

Cum pot obtine apa demineralizata?

Prin utlizarea unui sistem de osmoza inversa poti obtine rapid apa demineralizata. Alte solutii mai pot fi: prin distilare sau prin deionizare.

Osmoza inversa reprezinta un procedeu utilizat de catre anumite sisteme de filtrare a apei, specializate datorita existentei unor filtre componente, cu un flux de trecere al apei printr-o membrana osmotica ce poate filtra apa de sedimente de pana la 0,0001 microni. Pentru obtinerea unor rezultate eficiente, se recomanda osmozarea cu ajutorul unei presiuni a apei de minim 3 bar si maxim 6,5 bar.

Ce efecte poate avea apa demineralizata asupra organismului?

Din cauza nivelului scazut de minerale, apa de mineralizata poate avea diverse efecte asupra organismului uman, de aceea sistemele profesionale de tratare a apei prin osmoza inversa, detin in componenta lor un filtru de redare a tuturor componentelor minerale benefice organismului uman.

Cum pot utiliza apa osmozata in avantajul meu?

Apa osmozata poate fi utilizata precum apa plata pentru baut, iar datorita filtrului de redare a mineralelor din organismul uman, aceasta actioneaza pozitiv.

Oamenii au nevoie ca apa sa fie lipsita de minerale?

Un procent ridicat de minerale importante pentru organsmul uman il primim din alimentele consumante, un procent foarte scazut provenind din apa de baut, aceasta avand rolul de a curata si hidrata organismul.

filtrare apa demineralizata

Ce gust poate avea apa demineralizata?

Gustul apei obtinute prin sistemul de filtrare cu osmoza inversa poate se aseamana cu apa imbuteliata sau cu apa minerala naturala.

Care sunt sistemele pentru obtinerea apei demineralizate?

Purificatorul pentru apa – Aqua RO – are capacitatea de a filtra apa casnica utilizand sistemul de osmoza inversa.
Cu ajutorul acestui sistem vei obtine apa ultrapura nelimitat, vei elimina 100% riscul de a face pietre la rinichi si vei economisi de pana la 100 de ori mai mult din bugetul casei tale.

Cum aleg sistemul de obtinere a apei demineralizate?

Pentru a alege eficient un sistem de filtrare a apei este necesara obtinerea unui raport de duritate a apei curente. In urma acestui raport se pot determina componentele existente in apa si astfel tratarea apei se poate efectua in conditii optime de filtrare in proportie de 99,9%.

Raportul de duritate a apei se poate obtine de la furnizorul de apa al orasului de resedinta.

Nu se recomanda instalarea unui sistem de tratare a apei fara existenta unui raport de duritate a apei, deoarece eficienta unui sistem de tratare a apei poate scadea atunci cand acesta nu este aplicat corect.

Consultanta in alegerea sistemului de filtrare a apei

Obtine apa demineralizata folosind sisteme si solutii profesionale de filtrare si tratarea apei prin osmoza inversa, suna la +4 021 411 2000 / +4 021 411 3000 / 0737 066 660 sau scrie-ne la adresa [email protected] / [email protected] si afla care este sistemul potrivit pentru filtrarea apei casei tale.

Tags: , , , ,Comanda Acum

Solicita Oferta

021.411.3000 / 0737.066.660VIZITEAZA ACUM OFERTA NOASTRA